KBS & Co 

 

KBS & Co

Om onze geroemde jeugdwerking op sportief vlak te bestendigen, dient er dag na dag hard gewerkt te worden door tal van vrijwilligers en medewerkers.
KBS & Co werd een aantal jaren geleden in het leven geroepen om in het verlengde van onze sportieve werking, de nodige zuurstof te genereren om eveneens de omkadering van onze werking te ondersteunen.

KBS Jeugdwerking staat uiteraard in eerste plaats voor het aanbieden van een kwalitatieve voetbalopleiding maar wil tegelijkertijd ook een scherpe focus houden op alle maatschappelijke waarden.
KBS & Co heeft dan ook tot doel jeugdspelers, ouders, medewerkers, sympathisanten en sponsors met elkaar te verbinden tot een hechte gemeenschap.

Het organiseren van tal van nevenactiviteiten (bv. wafelverkoop, kerstmarkt, paasactiviteit, BBQ, jeugdtornooien, …), met de hulp van alle genoemde doelgroepen, zorgt voor een hecht KBS-gevoel.
Sponsoring is in dit geheel zeker niet weg te denken en zorgt er (mede) voor dat het in onze jeugdopleiding niet ontbreekt aan degelijk trainings- en wedstrijdmateriaal (kledij, ballen, hesjes, poortjes, kegeltjes, doelen,…).
We blijven dan ook steeds op zoek naar enerzijds structurele sponsoring vanuit het bedrijfsleven met een speciaal hiervoor uitgewerkt aanbod én anderzijds rekenen we op ieder van u om via een bescheiden inspanning onze werking te ondersteunen.
Jeugdspelers, ouders, medewerkers en sympathisanten helpen ons reeds via de jaarlijkse wafelverkoop en deelname aan de verschillende evenementen.
Zonder dat u hiervoor extra inspanningen dient te doen, lanceren we ons nieuwste project ‘Trooper’.
U kan, zonder meerkost, onze werking ondersteunen door uw aankopen op het internet.

Gert Verhulst legt in onderstaande video uit hoe het precies in zijn werk gaat, zeker kijken!

Mocht u tot slot andere suggesties hebben of nog wat tijd en energie over hebben om onze werking mee verder te optimaliseren, dan horen we dat graag!

Rudi Schwartz
Gsm: 0479/947079 

Gert Verhulst legt uit hoe Trooper werkt

WIL JE MEER INFORMATIE OVER ONZE CLUB?

VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA