Wegbeschrijving

Met de auto vanuit Gent

E17, door de Kennedytunnel, afrit 5 Berchem, Wilrijk. Naar links over de autostrade, binnensingel Noord. Aan Berchem station,rechts naast de spoorlijn : eerst Posthofbrug [de Antwerpse Ring over], dan Roderveldlaan tot aan het Stadion van Berchem Sport. Dat is de tweede zijstraat rechts. Bezoekers slaan niet af en vinden enkele honderden meters voorbij het tankstation Q8 de toegang aan de rechterzijde.

Met de auto vanuit Brussel

Craeybexkxtunnel, richting centrum, aan de lichten naar rechts: binnensingel Noord. Tot aan Berchem station, rechts naast de spoorlijn : eerst Posthofbrug [de Antwerpse Ring over], dan Roderveldlaan tot aan het Stadion van Berchem Sport. Dat is de tweede zijstraat rechts. Bezoekers slaan niet af en vinden enkele honderden meters voorbij het tankstation Q8 de toegang aan de rechterzijde.

Met de auto vanuit Hasselt

E313, afrit Antwerpen Borgerhout, aan de lichten links, binnensingel , aan vijfde lichten,onder viaduct van Berchem station, naar links, naast spoorlijn: eerst Posthofbrug [de Antwerpse Ring over], dan Roderveldlaan tot aan het Stadion van Berchem Sport. Dat is de tweede zijstraat rechts. Bezoekers slaan niet af en vinden enkele honderden meters voorbij het tankstation Q8 de toegang aan de rechterzijde

Met de trein

U neemt de trein tot in Berchem station. Aan de achterzijde van het station gaat u linksaf over de brug, blijf deze weg volgen en aan de rechterzijde voorbij het kantorencomplex slaat u rechtsaf. (bezoekende supporters gaan rechtdoor en enkele honderden meters verderop bevindt de ingang zich aan de rechterzijde)

Met de bus

In de onmiddellijke omgeving stoppen de Lijnbussen 18, 21, 32, 34 en 9