We vrezen dat ze nog niet meteen uit het straatbeeld zullen verdwijnen, de mondmaskers.
Dus kan u er maar best patent bijlopen, met een exemplaar van Berchem Sport bijvoorbeeld!
Zo krijgt het corona-virus toch weer een beetje minder kans, maar verspreidt u wel de geel-zwarte microbe op straten en pleinen, bus en tram.
Twee vliegen in één klap!

 

We hebben twee modelletjes voor u geselecteerd, een elegant grijs model (KBS logo) dat u zelfs naar kantoor kan dragen en een geel model (Bell) voor als het wat vrolijker mag. De maskers zijn van polyester gemaakt, en zijn dubbel genaaid met tussenin een vaste filter (3 lagen dus).
De maskers zijn herbruikbaar en te wassen op 60 graden.
Let wel, dit zijn geen professionele maskers voor medische doeleinden en dus niet geschikt voor medisch personeel op de werkvloer.

Wat mag dat kosten, vraagt u zich af?
Wel, de prijs per stuk is 10 euro. Maar omdat u er vast meerdere kan gebruiken, bieden we ook een paar ‘Package Deals’ aan – u kan er 2 voor 18 euro kopen, 3 voor 24 euro, 4 voor 28 euro of 5 voor 30 euro.

Gezien de omstandigheden werken we enkel op bestelling. Dit kan u doen tot en met 31 mei.
U plaatst uw bestelling door te mailen naar club_28@outlook.com. Wij zullen u dan vervolgens het te betalen bedrag laten weten, over te schrijven naar BE32 0639 4556 2402 met vermelding van uw naam en het door u gekozen model(len) en het aantal stuks op volgende manier: “Bell (x stuks) + KBS logo (x stuks)”. Helaas zal een bestelling zonder bijhorende betaling niet als geldig doorgegeven worden.

We plannen een afhaalmoment midden juni. Wij houden u hiervan op de hoogte via onze website en facebookpagina en per mail. Hebben we eind deze maand geen 100 bestellingen, dan gaat de productie niet door en krijgt u uw betaling netjes teruggestort.

En intussen: blijf veilig en gezond!